337 Preparation and characterization of bioactive chitosan-based films incorporated with olive leaves extract for food packaging applications

Paula Teixeira
Universidade Católica Portuguesa, CBQF – Centro de Biotecnologia e Química Fina, Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Diogo Botelho 1327, 4169-005, Porto, Portugal
pcteixeira@ucp.pt
Enrica Musella1,3, Ismael Chahed el Ouazzani1,2, Ana Rita Mendes2, Cesare Rovera3, Stefano Farris3, Cristina Mena1, Fátima Poças1,2, Paula Teixeira2
Organization1, Universidade Católica Portuguesa, CINATE, Escola Superior de Biotecnologia, Portugal. Organization2, Universidade Católica Portuguesa, CBQF – Centro de Biotecnologia e Química Fina, Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Diogo Botelho 1327, 4169-005, Porto, Portugal, Organization3, DeFENS, Department of Food, Environmental and Nutritional Sciences, Food Packaging Lab., University of Milan, via Celoria 2 – I, 20133, Milan, Italy

Leave a comment